Windows Phone jamit Oulun yliopistolla 23.-25.3

Tule kehittämään pelejä tämän hetken kuumimmalle mobiililaitteelle!

Stage, Microsoft sekä Oulu Business and Tech Club löivät viisaat päänsä yhteensä ja päättivät järjestää 23-25.3 yhteistyössä pelikehitysjamit, jotka tällä kertaa suuntautuvat erityisesti Window Phone -alustalle. Windows Phone Gamejam on ilmainen tapahtuma, jossa voit oppia kaiken mitä tulee pelien kehittämisestä ja julkaisemisesta Windows Phonelle.

Paikalle tarvitaan graafikkoja, suunnittelijoita, ohjelmoijia sekä
musiikin ja ääniefektien tekijöitä
. Olitpa opiskelija joka on vasta aloittelemassa pelinkehityksen tiellä tai jos olet jo kehittänyt pelejä, me näytämme temppuja, annamme vinkkejä ja monipuolisen Windows Phone kehitystaidon. Paikalla on siis asiantuntijoita, jotka auttavat sinua pelinkehityksessä Windows Phonelle!

Tarkoituksena on siis kehittää viikonlopun aikana pelejä Windows Phonen Marketplaceen. Tuttuun tapaan kehitystiimit muodostetaan paikanpäällä ja aikaa on tekemiselle on varattu noin 48 tuntia. Tilaisuus alkaa perjantaina 23.3 klo 16:00 ja päättyy sunnuntaina 25.3 klo 16:00.

Jos uuden tekeminen ei innosta, on viikonlopun aikana mahdollista myös kääntää joku vanhoista peliprojekteista uudelle alustalle!

Paikan päälle tuodaan puhelimia kehitystyön helpottamista varten, joten keneltäkään ei tarvitse löytyä Windows Phone -puhelinta omasta takaa. Tilaisuus järjestetään Oulun yliopistolla luokissa IT112 ja IT138.

Mitä tehdä ennen kuin tulet tapahtumaan?

Lataa viimeisin Windows Phone SDK (http://create.msdn.com/en-us/home/getting_started) jotta sinulla olisi ajantasainen Windows Phone kehittäjätyökalu.
Ja koska olet opiskelija, sinun tulisi rekisteröityä DreamSpark:ssa (http://www.dreamspark.com/) jotta saat kehitys ja muotoilutyökalut maksutta!
DreamSpark varmennuksella sinun ei tarvitse maksaa $99 arvoista AppHub rekisteröitymismaksua.
Viimeiseksi, mene AppHubiin tullaksesi Windows Marketplacen jäseneksi ennen workshopin alkamista niin olet heti valmiina! (http://create.msdn.com/en-us/home/membership)

Jos tarvitset apua näiden asioiden kanssa, tule Installation Festiin klo 14.30-16.00, ennen tapahtuman alkua. Windows Phone asiantuntijat auttavat sinua. Tuo tapahtumaan mukanasi läppäri ja henkilöllisyystodistus.

Tapahtuma on maksuton!

Ilmoittautuminen 23.3 mennessä osoitteessa
http://www.gamedevcenter.org/content/windows-phone-jam-ilmoittautuminen

IN ENGLISH:

WHAT: Windows Phone Gamejam!
WHERE: Oulu University, IT112 and IT138
WHEN: 23.3 16:00 - 25.3 16:00
WHAT TO DO:
1. Enroll at http://www.gamedevcenter.org/content/windows-phone-jam-ilmoittautuminen
2. Download the WP SDK from http://create.msdn.com/en-us/home/getting_started
3. Register to http://www.dreamspark.com/
4. Go to apphub http://create.msdn.com/en-us/home/membership

Gamejam is an event where teams create games in 48 hours. We need all
sorts of people, so don't worry if you can't program - graphics,
sounds and game design are all equally important.

There will be Windows Phone experts who will assist you in creating
your game, so this is an excellent opportunity to learn.