Stagen peliohjelmointikurssi

Väsyttääkö koodata kissoja jotka naukuu komentorivillä? Kiinnostaisko osata mutta kun ei ossaa? Lähe peliohjelmointikurssille niin kohta ossaat!

MITÄ: Peliohjelmointikurssi Pythonilla
MISSÄ: FY1045, Oulun yliopisto
MILLOIN: Ilmoittautuminen 8.10 13:37, opetus 16.10-11.12 17:00-20:00
KENELLE: Yliopisto-opiskelijat, 20 paikkaa
KENELTÄ: TOL+Stage
KUINKA PALJON: 0e ja 0op (mahdollisuus hyväksilukea harjoitustöitä TOL:lla)

Oulun pelinkehityskerho Stage ry järjestää yhdessä Oulun Yliopiston Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen kanssa peliohjelmointikurssin. Kurssi kestää kahdeksan viikkoa, yksi opetuskerta kestää kolme tuntia. Kurssilla käytetään Pythonia ja pygame-kirjastoa.

Lähtötasona kurssille on Ohjelmoinnin Alkeet tai Johdatus Ohjelmointiin, sekä suoritukset näihin kursseihin liittyvistä harjoitustöistä. Ts. kurssilla ei tulla kertaamaan ohjausrakenteita, mutta olio-ohjelmointia tullaan opettamaan. Kurssisuoritukset eivät tietenkään ole pakollisia, jos ohjelmointitaso on ennestään tällä tasolla. Pythonia ei myöskään tarvitse osata etukäteen.

Ilmoittautuminen tulee löytymään osoitteesta http://stage.pingtimeout.net/peliohjelmointi/

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 8.10 13:37. Paikkoja on kurssilla rajattu määrä, ja TOL:n opiskelijat ovat etusijalla muiden laitosten opiskelijoihin verrattuna, koska laitos tukee kurssin järjestämistä. Pyydämme kuitenkin kaikkia kiinnostuneita ilmoittautumaan vaikka kaikki paikatkin olisivat jo menneet, koska näin voimme samalla kartoittaa ihmisten mielenkiintoa tällaiseen kurssiin. Jos osallistujia löytyy, vastaavanlaisia kursseja tullaan järjestämään jatkossakin!

Kurssista ei saa opintopisteitä, koska Stage ei halua alkaa taistelemaan yliopistobyrokratian kanssa. TOL:n opiskelijat voivat kuitenkin hyväksilukea tiettyjä harjoitustöitä (mm. o-o, KLO..). Yksityiskohdista pitää sopia erikseen kurssien vastuuhenkilöiden kanssa.

Kysymyksiä ja muuta keskustelua asiasta voi käydä Stagen irc-kanavalla #gamedev.oulu @ IRCNET tai Facebookissa.